MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
00001202.6 - ARM Linkstations/Kuro Propublic2007-11-25 18:402009-01-11 14:53
Reportergniibe 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusfeedbackResolutionopen 
PlatformKUROBOX/PROOSDebian GNU/LinuxOS Versionetch
Summary0000120: swap doesn't work well
DescriptionWith swap partition enabled (swapon /dev/sda2) and run some real applications,
it doesn't work well.

It is always reproducible. Run X (if you don't have USB2VGA or some graphics,
you can run Xnest after logging in by ssh -X), run gnome-session, then we
will see applications seg-fault randomly.

Apparently, swap doesn't work well.
Steps To ReproduceEnable swap partition.

 # swapon /dev/sda2

Log in to kurobox/pro.

 host$ ssh -X my-kuropro
 kuropro$ Xnest :1&
 kuropro$ export DISPLAY=:1
 kuropro$ gnome-session

and try to use GNOME desktop.
Additional InformationI have tracked down the bug (if I understand correctly).
It's the bug in Marvell SATA driver.

http://forum.buffalo.nas-central.org/viewtopic.php?f=18&t=4497 [^]
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000058)
gniibe (reporter)
2007-11-27 21:05

http://www.mail-archive.com/linux-arch@vger.kernel.org/msg04595.html [^]
(0000331)
timtim (administrator)
2009-01-02 01:00

Is there an update on this? Can this be closed?
(0000391)
lb_worm (administrator)
2009-01-11 14:53

I think that this is still open and no agreeable solution has been found.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-11-25 18:40 gniibe New Issue
2007-11-27 21:05 gniibe Note Added: 0000058
2008-12-26 22:44 sungod Additional Information Updated
2009-01-02 01:00 timtim Note Added: 0000331
2009-01-02 01:00 timtim Status new => feedback
2009-01-11 14:53 lb_worm Note Added: 0000391


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker